Teateid teisest ilmast eve.sooneste 28. dets

Sattusin hiljuti Loop! Astrologie lehelt (www.astrologie-zeitung.de) lugema lugusid kahest väikesest poisist. Nimelt asusid nad peaaegu kohe rääkima õppides kõnelema asju, mis nende vanemail esialgu juuksed peas püsti tõstsid.
Loe edasi, Kommentaarid: 2

Retrograadne Veenus: aeg on paluda vabandust

Tänavu 21. detsembrist kuni uue aasta 31. jaanuarini liigub Veenus Kaljukitse märgis retrograadselt. Kui Merkuur tagurdab kolm korda aastas, siis Veenus teeb seda ainult korra poolteise aasta jooksul  - siis, kui on jõudnud Päikesest umbes 29 kraadi ette. Ja ta tagurdab seni, kuni on Päikesest 21-29 kraadi tagapool.
Loe edasi, Kommentaarid: 1

Astrometeoroloogiast ehk: kas kuiv või vihmane? eve.sooneste 24. sept

Möödunud pühapäeval, 22. septembril meie ajavööndis kell 23.45 läks Päike Kaalude märki ja algas sügis. Pööripäeva horoskoobi järgi on alati ka ilma ennustatud, kasutades geograafilisteks koordinaatideks selle koha koordinaate, mille ilma vastu huvi tuntakse. Edasise suhtes on astroloogid aga eri meelt.
Loe edasi, Kommentaarid: 0

Pisut olmeastroloogiast eve.sooneste 23. aug

Kas kõlab veidralt? Astroloogia on ju ometi midagi vaimset, lausa esoteerilist. Nii vaimne, kui ma omaette olles ka poleks, meeldib mulle siiski kirjutada maistest ja praktilistest asjadest.


Loe edasi, Kommentaarid: 2