Siia koguneb aja jooksul võimalikult suur kogu võimalikult erinevates keeltes tasuta allalaaditavaid või veebist loetavaid astroloogiaraamatuid. Kuniks raamatuid on vähe, on nad järjestatud ilmumise aja järgi.
NB! Uuemad raamatud, mille autor veel elab või on tema surmast möödunud vähem kui 70 aastat, on kõik autorikaitse all. Neid teoseid tohib küll kasutada eraviisiliselt, alla laadida ja ka sõbrale saata, kuid neid ei tohi ilma autori või väljaandja kirjaliku loata avalikult levitada. Seetõttu on ka siin toodud uuemate raamatute asemel vaid veebiaadressid, millelt võib leida uuemaid astroloogiateoseid tasuta allalaadimiseks. Vanematele raamatutele (autori surmast möödas rohkem kui 70 aastat) autorikaitset ei rakendu.
 

„Introduction to astrology by William Lilly“ . 17. sajandi inglise astroloogi William Lilly horaarastroloogia teadmiste põhjal koostanud Zadkiel 1835. aastal.
 www.astrolibrary.org/ebooks/lilly-introduction-to-astrology.pdf

„Anima astrologiae“ (1626). W. Lilly tõlge 13. sajandi astronoomi ja astroloogi Guido Bonatti juhistest astroloogidele, palju horaarastroloogiat.
www.astrolibrary.org/lillyguide/


Nicholas Culpeper „Opus Astrologicum“. 17. sajandi inglise botaaniku, arsti ja astroloogi raamat horaar- ja selektiivsest astroloogiast, 1654.
www.astrolibrary.org/culpeper/


John Blagrave „Introduction to astrology“ (1682).
www.astrologiamedieval.com/tabelas/Introduction_to_Astrology_by_John_Blagrave.pdf

C. Aq. Libra (Roelf Takens) „Astrology, its technics and ethics“, hollandi keelest inglise keelde tõlkinud Coba G., 1917. Astroloogia põhiteadmised, lisatud ka esoteeriline ja teosoofiline perspektiiv.
www.archive.org/details/astrologyitstech00libr


Elman Bacher „Studies in astrology“. 20. sajandi esimese poole astroloogi artiklikogu hinge astroloogiast.
www.rosicrucian.com/sia/siaeng.htm

Astroloogiaprogrammi Matrix Software looja ja astroloog Michael Erlewine on uurinud uusi tehnikaid ja ka uusi filosoofilisi lähenemisnurki astroloogiale. Tema raamatuid ei saa pidada klassikalisteks astroloogiateosteks, need pakuvad täiesti uusi lähenemisnurki või siis arendavad edasi ammu unustatud vanu teooriaid. Lehe lõpupoole leiate astroloogiaraamatuid tasuta allalaadimiseks.
www.astrologysoftware.com/books/